OLEMME LISTALLA

Olemme mukana Sitran koostamalla Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalla. Tutustu inspiroivia kiertotalouden yritysesimerkkejä esittelevään listaan tästä linkistä.

CIRECO FINLAND OY

Cireco Finland tuottaa asiakkailleen infrarakentamisen rakentamispalveluja kustannustehokkaasti. Kokonaisvaltaisessa palvelussa kiinnitetään erityistä huomiota vaikuttavuuteen ja sen mittaamiseen. Strateginen suunnitelmallisuus näkyy asiakkaisiin päin luotettavana ja laadukkaana palveluna. Toiminnan kantavana voimana on moniammatillinen yhteistyö. Korkealaatuinen projektinjohto on jatkuvaa kumppanuustoimintaa, johon sisältyy asiakkaan tarpeiden arviointi, toiminnan suunnittelu, varsinainen toiminta, seuranta ja arviointi sekä jatkuvan laadun ylläpitäminen ja parantaminen.

Cireco Finlandin vahvuus on aluekehittämisen ja rakentamisen projektinjohto-osaaminen sekä korkeatasoinen kiertotalouden substanssiosaaminen. Meillä on vahva yhteistyökumppaniverkosto, joka mahdollistaa parhaan mahdollisen erityisosaamisen hankkimisen asiakkaalle osana palvelukokonaisuutta. Aluekehityksen suunnittelu- konsultointi- ja koulutuspalvelut ovat asiakkaille räätälöityjä palvelukokonaisuuksia.

Cireco Finland toteuttaa rakentamisessa kansainvälisen Cradle to Cradle Products Innovation Instituten Built Positive -viitekehystä ja periaatteita. Built Positiven tavoitteena on lisätä rakennetun ympäristön materiaalien ja tuotteiden laatua sekä arvoa kiertotalouden periaatteiden mukaisesti. Built Positive tähtää neitseellisten ja uusiutumattomien raaka-aineiden käytön sekä jätteiden määrän vähentämiseen, parantaen samalla terveyttä ja hyvinvointia sekä luoden lisäarvoa käyttäjille ja omistajille.

Kiertotalouden ratkaisuille on kasvava kysyntä markkinoilla ja kiertotalouden ratkaisut toimivat merkittävässä roolissa EU:n, kansallisten ja alueellisten ilmastotavoitteiden saavuttamisessa. Kiertotalouden periaatteita ja toimintamalleja halutaan huomioida yhä useammassa aluekehityshankkeessa esimerkiksi seuraavien näkökulmien kautta: resurssien tehokkaampi jakaminen, rakennustuotteiden puhtaus ja myrkyttömyys sekä uudelleenkäyttö ja pitkäikäisyys suunnittelun kautta. Lisäksi kiertotalouden mukainen rakentaminen vähentää merkittävästi rakentamisen päästöjä ja ilmastovaikutuksia sekä kuluttaa vähemmän ympäristöä.

Cireco Finland – Pidetään huolta huomisesta.

Katsotaan sinulle sopivat ratkaisut

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ